Van Vrijbuiter (dé winkel als het gaat om o.a. kampeerartikelen of outdoorspullen) mochten wij drie thermoflessen uittesten. Welke fles moet je nou echt meenemen wanneer je op stap gaat? Wij doen de anti-lek test, de "blijft het drankje wel warm test" en "hoe is het drinkcomfort". Uiteindelijk hebben we een winnaar uit de flessen kunnen kiezen. Lees jij mee welke thermofles je aan moet schaffen voor je volgende uitje?

Omdat het kouder wordt en we tijdens de wandelingen of uitjes soms echt even behoefte hebben aan een warm drankje (in plaats van water uit de bidon), hebben we met onze test gekozen voor thee of warme chocolademelk. Gezellig even op een bankje of op een kleedje het mooiste plekje uitkiezen. Dat maakt het voor de kinderen ook een feestje!

In deze gave thermofles van Klean Kanteen hadden wij thee gedaan voor tijdens onze frisse wandeling in de duinen. De fles ziet er door het frisse kleurtje heel leuk uit en is makkelijk open te draaien dankzij de ring aan de dop. Hiermee kan je de fles trouwens ook gemakkelijk aan de kinderwagen hangen of aan je rugtas! De thee was echt nog heet en zelfs na onze test van 12 uur was het water nog lauw (en niet na 24 uur zoals op het etiket vermeld). De fles lekt NIET, wat ideaal is (uiteraard!). We hebben de thee wel in een bekertje geschonken, omdat uit de fles nog te heet was. Daarnaast is het gat iets klein, waardoor je makkelijk knoeit. Maar als er koud water in zit is de motorische beweging voor de kinderen natuurlijk wat makkelijker te controleren dan met heet water.

Deze Primus Klunken drinkfles heeft wel echt de looks. Wij vonden de kleur heel mooi en door de speciale poedercoat aan de buitenkant, voelt hij goed aan in de hand (en is dus niet zo glad). De fles is van roestvrijstaal materiaal gemaakt en de dop onder andere van kurk. Dit geeft een heel leuk effect. De dop is ook makkelijk open te maken door het lusje dat er aan zit. Wij hadden met ons uitstapje lekker warme chocolademelk mee (met slagroom!). De chocomelk bleef echt de hele dag lekker warm. Zelfs na 12 uur was het nog lauw. De fles lekt NIET, wat echt een must is met uitjes. Daarnaast drinkt hij heel fijn, omdat het gat lekker ruim is. De kinderen kunnen er dus ook makkelijk uit drinken zonder te knoeien. Uit de fles haalden wij zo'n 4 bekertjes warme chocolademelk!

Deze metalen isoleerfles van Mepal (Ellipse), voelt lekker koel aan wanneer je de fles vult met ijskoud water of limonade.  Wanneer je de fles vult met een warm drankje, wordt hij niet heet, dus je kan hem gemakkelijk meenemen. Uit onze test bleek dat het warme water voor een kopje thee na 12 uur nog lauw was. Ideaal om mee te nemen tijdens een langere reis! Extra belangrijk; de fles lekt NIET. Het gat waaruit je kan drinken is lekker groot, zodat dit zonder knoeien gaat. Hoef je dus niet per se een bekertje mee te nemen.

Onze thermoflessentest is geslaagd. Eigenlijk zijn het alledrie hele fijne flessen om mee te nemen tijdens een reis, uitstapje of picknick! Je drankje blijft sowieso de hele dag lekker koud of heel warm. Qua drinkcomfort en gemak kiezen wij als "winnaar" de fles van Primus Klunken. Daarnaast heeft de fles ook gewoon de stoere looks waar je wel mee wil rondlopen 😉

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}