Een boek!

door | jun 17, 2019 | Articulatie | 0 Reacties

Met kriebels in mijn buik zat ik in een klein zaaltje met nog zo'n tien andere schrijvers.  Net kennis gemaakt met Boekscout en ik was enthousiast. Het spannende deel moest nog komen. Wij kregen alvast een stukje beoordeling te horen over ons manuscript.

Prachtige verhalen. Kippenvel momenten. Troste gezichten. Iedere schrijver kreeg iets moois te horen over hun manuscript.

En toen was ik aan de beurt...

"Hoe frustrerend is het, als je alsmaar verkeerd wordt begrepen door je omgeving! Jij kaart in jouw boek in simpele bewoordingen aan, hoe een spraakprobleem bij een kind tot verwarring of miscommunicatie met de omgeving kan leiden en hoe vervelend dit is. Door vijf verschillende kinderen, met elk hun eigen persoonlijkheid en spraakprobleem, voorbij te laten komen in jouw boek, belicht je niet alleen de verschillende veelvoorkomende problemen, je onderstreept hiermee ook dat het niets is om je voor te schamen. Hiermee creëer je geborgenheid voor het kind. Dat je handvatten voor de ouders en verzorgers hebt opgenomen maakt jouw boek helemaal compleet. Hierdoor zullen deze niet in de valkuilen trappen omtrent spraakproblemen bij een kind, en zullen ze hem of haar dus beter kunnen helpen. De nu ontvangen afbeelding bij het boek belooft veel goeds voor de andere afbeeldingen! We zien nu al voor ons hoe jouw zeer complete boek heel veel kinderen en hun families zal gaan helpen". 

Wauw! Een knalrode kop, een trots gezicht, kippenvel. Yes! Wat was dit gaaf om te horen. De adrenaline stroomde door mijn aderen. Ik ga het doen... ik ga een boek uitgeven!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens voor meer informatie op logopret.nl/juf-lot

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}