Volg bij Logopret een online gebarenworkshop!

De meeste baby’s worden toch horend geboren, dus waarom gebarentaal inzetten? 

Gemiddeld spreken kinderen rond een jaar of anderhalf. De communicatie is dan echter allang begonnen. Het eerste contact is al snel gemaakt, wanneer het kindje oogcontact met je maakt. Daarna beginnen ze te lachen, te brabbelen en te imiteren

Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van gebaren bij kinderen vanaf zes maanden oud (of eerder) als resultaat heeft dat een kind vanaf zijn achtste maand in staat is om door middel van gebaren te communiceren.

Waarom babygebaren?

We willen allemaal dat onze kinderen zich duidelijk kunnen maken door middel van taal. Maar wanneer dit (nog) niet zo goed lukt, kan dit voor frustratie zorgen. Het ondersteunen met gebaren helpt daar bij.

Wil jij al zo vroeg mogelijk optimaal communiceren met je kleintje?

 

Schrijf je nu in voor de online workshop baby-/peutergebaren! 

  • 8 modules inclusief werkboek
  • minimaal 10 gebaren per module
  • korte, praktische video's die ieder moment te bekijken zijn
  • thema's met woorden omtrent de badkamer, het huis, dieren, familie, kleding en ontbijt worden besproken
  • onder andere informatie omtrent het voorlezen met behulp van gebaren, tweetaligheid en de taalontwikkeling van het jonge kind
  • de video's worden aangeboden in een beveiligde omgeving waarvan alleen jij de inloggegevens hebt
  • een jaar lang toegang tot alle modules met video's en werkboeken!

6.50

Benieuwd of het iets voor jou is? 

Twijfel je nog? Schrijf je nu GRATIS in voor de online les! Wil je meer informatie, stuur dan een berichtje via het contactformulier.

Gebarenworkshops op locatie? 

Is een online gebarenworkshop toch niks voor jou? Logopret geeft ook gebarenworkshops op locatie. Neem vrijblijvend contact op voor een voor de mogelijkheden.

"Erg leerzaam. Leuk en gezellig. Eerste workshop waarbij het meedoen niet "genant" is. Dank je wel"

"Wat een leuke avond, mijn complimenten! Heel duidelijk, interessant en leerzaam! Leuk met de interactie, ga zo door!"

"Duidelijk en leerzaam. Super leuk dat alle woorden die we behandeld hebben, in de spelletjes terug komen. Goede oefening en leuk om ermee bezig te zijn. Genoeg ruimte voor vragen. Overal wordt genoeg tijd voor genomen. Goede ondersteuning van de powerpoint en leuk dat er een boekje met gebaren werd voorgelezen! Goede, leuke en leerzame activiteiten, zoals de spelletjes"

"Ik vond het erg leuk om te zien hoe handig het is en hoe makkelijk. Iris doet het heel leuk, zo krijg je zelf zin om het meteen toe te passen"

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}