Volg bij Logopret een online gebarencursus!

De meeste baby’s worden toch horend geboren, dus waarom gebarentaal inzetten?

 

De meeste kinderen spreken pas rond een jaar of anderhalf. De communicatie is dan echter allang begonnen. Het eerste contact is al snel gemaakt, wanneer het kindje oogcontact met je maakt. Daarna beginnen ze te lachen, te brabbelen en te imiteren

 

Uit onderzoek is gebleken dat het gebruik van gebaren bij kinderen vanaf zes maanden oud (of eerder) als resultaat heeft dat een kind vanaf zijn achtste maand in staat is om door middel van gebaren te communiceren.

Waarom babygebaren?

We willen allemaal dat onze kinderen zich duidelijk kunnen maken door middel van taal. Maar wanneer dit (nog) niet zo goed lukt, kan dit voor frustratie zorgen. Het ondersteunen met gebaren helpt daar bij.

Gebarenworkshops op locatie? 

Neem vrijblijvend contact op  voor een workshop op maat.

"Erg leerzaam. Leuk en gezellig. Eerste workshop waarbij het meedoen niet "genant" is. Dank je wel"

"Wat een leuke avond, mijn complimenten! Heel duidelijk, interessant en leerzaam! Leuk met de interactie, ga zo door!"

"Duidelijk en leerzaam. Super leuk dat alle woorden die we behandeld hebben, in de spelletjes terug komen. Goede oefening en leuk om ermee bezig te zijn. Genoeg ruimte voor vragen. Overal wordt genoeg tijd voor genomen. Goede ondersteuning van de powerpoint en leuk dat er een boekje met gebaren werd voorgelezen! Goede, leuke en leerzame activiteiten, zoals de spelletjes"

"Ik vond het erg leuk om te zien hoe handig het is en hoe makkelijk. Iris doet het heel leuk, zo krijg je zelf zin om het meteen toe te passen"

Benieuwd of het iets voor jou is? 

Schrijf je nu GRATIS in voor de online les! Wil je meer informatie, stuur een berichtje.